Uw Centrum voor Bedrijfsmaatschappelijk Werk & Mediation

Ons doel is om verzuim tegen te gaan en uitval door ziekte te beperken. Wij kunnen preventief ingezet worden, maar ook als een medewerker reeds is ziekgemeld. Heeft u onenigheid met een medewerker of een conflict?

  Centrum Bedrijfsmaatschappelijk werk & Bemiddeling is onderdeel van Centrum Bewind & Bemiddeling. Centrum Bewind & Bemiddeling biedt de volgende diensten aan: Budgetbeheer, Bewindvoering en Curatele. Voor meer informatie: Centrumbb.nl.

  Wat is bedrijfsmaatschappelijk werk?

  Bedrijfsmaatschappelijk werk is voor medewerkers, die problemen ervaren op werkgebied en/of in hun privéleven. De oorzaak kan heel divers zijn. Het kan zijn dat een medewerker te hoge werkdruk ervaart, onvoldoende autonomie heeft, geen voldoening meer haalt uit zijn/ haar werk. Op privégebied kunt u denken aan: relatieproblemen, de zorg voor kinderen of familie, ziekte, overlijden, financiële situatie etc. Een medewerker kan de ballen niet meer allemaal in de lucht houden.

  Een bedrijfsmaatschappelijk werker is meerzijdig partijdig. Ik ben er zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Is er bijvoorbeeld sprake van een arbeidsconflict of wil een werkgever advies over PSA (Psychosociaal Arbeidsbelasting) beleid, dan kan ik u hierbij ook helpen.

  Wie ben ik?

  Ik ben Michelle Hoppenreijs. Ik ben opgeleid tot bedrijfsmaatschappelijk werker en mediator. Naast deze opleidingen heb ik een juridische achtergrond en ben gespecialiseerd in schuldenproblematiek. Tevens heb ik 13 jaar werkervaring opgedaan binnen de psychiatrie. Sinds 2012 heb ik samen met mijn man Centrum Bewind & Bemiddeling opgericht. Deze tak richt zich op Budgetbeheer, Bewindvoering, Curatele en Mediation.

  Heeft uw werknemer te maken met onderstaande problemen, dan help ik u graag verder

  U wilt meer weten over onze dienstverlening, hoe verder?

  N

  Vrijblijvend telefonisch consult (kosteloos).

  N

  Intakegesprek met u als werkgever (opdrachtgever). Dit kan face to face of via beeldbellen. Voorwaarden opdracht bespreken (kosteloos).

  N

  Een intakegesprek met uw werknemer. Wij inventariseren de situatie en de wensen van de medewerker. Er wordt beoordeeld wat de exacte hulpvraag is en welke ondersteuning nodig is. Na de intake ontvangt u een terugkoppeling in de vorm van een rapportage.

  N

  Een gesprek met u en uw werknemer is ook mogelijk. Bijvoorbeeld als er sprake is van onenigheid/ een conflict.

   

  Waarom kiezen voor Centrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk &  Bemiddeling?

  • Ik ben het gezicht en de contactpersoon van Centrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk & bemiddeling. Naast Bedrijfsmaatschappelijk werker ben ik ook Vertrouwenspersoon, Mediator en (WSNP) bewindvoerder. U hoeft binnen uw bedrijf niet 4 of 5 verschillende gezichten te zien. Ik kan voor diverse problematiek ingezet worden.
  • Wij hebben een interne afdeling voor Bewind & Bemiddeling. Wij helpen mensen met bewindvoering en budgetbeheer. Een medewerker kan snel voor budgetbeheer aangemeld worden, zonder wachtlijsten en bureaucratie.
  • Ik ben transparant. Ik doe niet geheimzinnig over mijn tarieven.
  • U betaalt als opdrachtgever uurtje factuurtje. Het is dus heel inzichtelijk en vrijblijvend. Mocht de samenwerking niet naar wens verlopen, dan kan de overeenkomst worden beëindigd.
  • Ik pin mij niet graag vast op een maximaal aantal gesprekken. Dit zal altijd in goed overleg met u gaan. Soms is het probleem al binnen een paar keer opgelost en soms duurt het wat langer. Maar een ziektedag kost een werkgever gemiddeld € 250,- per dag. Iedereen is erbij gebaat dat een medewerker goed wordt geholpen, zodat de kans op uitval/ verzuim zoveel mogelijk beperkt wordt.
  • Wij zijn een klein bedrijf, hebben een persoonlijke aanpak en zijn erg flexibel.
  • Wij hebben een mooi kantoor met vergaderruimte, waar u en uw medewerkers welkom zijn.

  Tarieven BMW:

  Bedrijfsmaatschappelijk werk € 95,- per uur (vrijgesteld van BTW).

  Mediation 105,- per uur (excl. BTW).

  Reiskosten € 0,30 per km.

  Locatie:

  Wij hebben een bedrijfsruimte in Oostzaan, naast Amsterdam Noord. Gesprekken kunnen hier plaatsvinden. Wij hebben ook een vergaderruimte, waar ik gesprekken met u en uw medewerker(s) kan voeren. U kunt hier tegen een kleine vergoeding van € 25,- gebruik van maken. Uiteraard kom ik ook graag op de werklocatie voor het voeren van gesprekken. Mocht een medewerker niet in staat zijn om op bovenstaande locaties af te spreken, dan kan ik op huisbezoek komen. 

  Contact:

  Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek?

  Neem dan contact op met Centrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk & Bemiddeling via het onderstaande contactformulier of

  Bel: 06-18816306.

  Per mail: M.Hoppenreijs@centrumbb.nl.

  Adresgegevens

  Post adres:

  Centrum Bedrijfsmaatschappelijk werk & Bemiddeling

  Postbus 59573
  1040 LB, Amsterdam

  9 + 5 =

  Centrum Bedrijfsmaatschappelijk Werk & Bemiddeling is aangesloten bij BPSW